Koulutustapahtumat

HOPEDI-hankkeessa järjestetään digipedagogisia koulutuksia ja tapahtumia liittyen mm. hybridimallia hyödyntävään opetustyöhön, osaamismerkkien teemoihin ja eri alojen digitaalisiin oppimisratkaisuihin. Muista kurkata opetuksen digipedavarikkojen, osaamismerkkikoulutussarjan ja digipedavertaisryhmien aikataulut!

  

Aiemmat tapahtumat

Tekoäly opetuksessa seminaari 22.5.2023

Hopedi järjesti seminaarin tekoälystä ja sen hyödyntämisestä opetuksessa. Tilaisuudessa tutustuttiin erilaisiin tekoälyihin ja mietittiin niiden käyttömahdollisuuksia. Tekoälyö esittelemässä olivat Janne Länsitie ja Lotta Pakanen.

 

Tekoälöy apuna työssä - ChatGPT ja muita esimerkkejä -koulutustapahtuma 16.5.2023

Hopedi järjesti Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien kanssa yhteistyössä koulutustapahtuman tekoälystä ja sen hyödyntämisestä työssä. Kouluttajina toimivat Lotta Pakanen ja Janne Länsitie, ammatillinen opettajankoulutus, Oamk.

 

Hybridityön välineet ja vinkit - Teams ja office 365 -koulutustapahtuma 9.5.2023

Hopedi järjesti Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien kanssa yhteistyössä koulutustapahtuman hybridityön välineistä. Kouluttajana toimi Tapani Alakiuttu, Oamk.

 

Kampuskävely Oamkin sosiaali- ja terveysalan työelämäläheisissä oppimisympäristöissä 27.2.2023

Hopedi järjesti kampuskävelyn Oamkin sosiaali- ja terveysalan oppimisympäristöissä. Vierailun aikana tutustuttiin SimLab-tiloihin, Mahdollistavaan kotiin sekä CareSim- ja Mittlab-tiloihin.

 

Työelämäläheisen oppimisen kehittäminen sosiaali- ja terveysalalla Oamkissa -seminaari 23.2.2023

Seminaarissa tutustuttiin esimerkkien kautta työelämäläheisiin oppimisympäristöihin ja hybriditoteutuksiin, ja pohdittiin paneelikeskustelussa hybridityötä, hybridioppimista sekä työelämän muutoksia sosiaali- ja terveysalalla.

 

Inspiraatiota opetukseen: Digitaaliset osaamismerkit ja Open Badge Factory 8.12.2022

Tutustumista Open Badge Factory- ja Open Badge Pasport-palveluihin! Tapahtuma järjestettiin etänä ja esittelijöinä toimivat Lotta Pakanen (Oamk) sekä Leena Paaso (Oulun yliopisto). Tapahtumassa mm. esiteltiin esimerkkejä siitä, kuinka osaamismerkkejä sekä Open Badge Passporttia ja Open Badge Factorya voi käyttää korkeakoulukentällä.

 

Oamkin Open Badge Factoryn avajaiset 2.12.2022

Hopedin väki järjesti pienen avajaistilaisuuden Open Badge Factoryn kunniaksi. Tilaisuudessa esiteltiin Oamkin Open Badge Factory ja Open Badge Passport kahvittelujen lomassa.

 

Webinaari/Seminaari: Työelämälähtöisen oppimisen esittely 28.11.2022

Hopedin tiimi järjesti seminaarin työelämälähtöisestä oppimisesta hybriditoteutuksena. Tapahtumassa kuultiin LoLa-järjestelmän esittely, tanssilabran mahdollisuuksia sekä APAJA- & kOPPI-hankkeiden puheenvuoro.

 

Hybridiopetuksen tiloihin tutustuminen ke 23.11.2022 

HOPEDI-hanke järjesti toistamiseen opetuksen hybriditilojen esittelyt. Lisäksi tarjolla oli henkilökohtaista opastusta ja digipedavinkkejä aiheeseen liittyen.

 

Kampuskävely ma 14.11.2022

Cross Media studio – Esittelijänä Heikki Timonen, Hybridilaboratorio – Esittelijänä Jyri-Jussi Torvinen

HOPEDI-hanke järjesti Oamkin tiloissa Linnanmaan kampuksella kampuskävelyn, jossa päästiin tutustumaan Cross Media Studioon sekä hybridilaboratorioon ja niiden käyttömahdollisuuksiin. 

 

Hybridiopetuksen tiloihin ja tekniikkaan tutustuminen 16.8.2022

HOPEDI-hanke järjesti opetuksen hybriditilojen esittelyt. Lisäksi tarjolla oli henkilökohtaista opastusta ja digipedavinkkejä aiheeseen liittyen.

Löydät tapahtumassa esiteltyä materiaalia täältä

 

Syksyn Moodle kick-off 11.-12.8.2022

HOPEDI oli mukana järjestämässsä Moodle kick-off-tapahtumaa. Tilaisuuteen pystyi osallistumaan Zoomilla tai perjantain 12.8. osalta myös Linnanmaalla Business Corner Venuella. Tapahtumassa esiteltiin mm. moodle alustan luomista sekä case-esimerkkejä Oamkissa rakennetuista kurssialustoista.

Löydät tapahtumassa esiteltyä materiaalia täältä

 

Digipedagoginen kevätseminaari 24.5.2022

HOPEDI-hanke järjesti digipedagogisen kevätseminaarin hybriditoteutuksella. Tapahtumassa esiteltiin mm. OSAKOn uusi digituutorointimalli ja keskusteltiin opiskelijoiden digiopiskelutaitojen tukemisesta sekä digipeda-koulutusten kehittämisestä ja opettajien digipedagogisesta osaamisesta suhteessa Digivisioon 2030.

 

 

Pedagoginen koulutus 1.3.2022

HOPEDI-hanke ja Oamkin Koulutuksen johtoryhmä järjestivät yhteistyössä pedagogisen koulutuksen Oamkin henkilöstölle teemana digipedagogisen osaamisen kehittäminen.

 

Oamk tutuksi -oppimisen uudet mallit ja tilat -toritapahtuma 5.11.2021

“Oamk tutuksi - oppimisen uudet mallit ja tilat” järjestettiin yhteistyössä Smart Campus -hankkeen kanssa Kontinkankaalla ja Linnanmaalla. Osallistujat pääsivät tutustumaan työelämähtöisiin ja digitaalisuuteen pohjautuviin tiloihin ja laitteisiin, kuten hybridilabraan, droneihin, virtuaaliurkuihin, virtuaalitodellisuuteen, tanssilabraan, etädiagnostiikkaan ja mahdollistavaan kotiin.