University Innovation Centre 

University Innovation Centre on Oulun ammattikorkeakoulun ja Oulun yliopiston yhteinen palvelukokonaisuus, joka auttaa elinkeinoelämää hyödyntämään tutkimusta innovaatioiden ja tuotteiden kehityksessä. Innovaatiokeskus kokoaa yhteen kahden korkeakoulun palvelut sekä tutkimusprojektit. Ota rohkeasti yhteyttä!

Innovaatiokeskuksen palvelut

Innovaatiotapahtumat

Innovaatiotapahtumissa tuomme yhteen yritykset, korkeakoulujemme opiskelijat ja henkilökunnan kehittämään uusia ratkaisuja, tuotteita ja palveluja. Järjestämme sOULUtions-konseptin mukaisia tapahtumia, kuten

  • sOULUtions
    sOULUtionsissa monialaiset tiimit kehittävät uusia ratkaisuja yritysten, yhteisöjen, tutkijoiden ja kaupungin kohtaamiin haasteisiin.
  • sOULUtions PRO
    sOULUtions PROssa opiskelijat keskittyvät kiihdyttämään jo olemassa olevan ratkaisun kaupallistamisprosessia.
  • ProtOULU
    ProtOULUssa monialaiset tiimit kehittävät prototyyppiä uudelle ratkaisulle, yhdessä yritysten, yhteisöjen ja tutkijoiden kanssa.

Tule rohkeasti mukaan ja anna luovien ideoiden muuttua liiketoiminnaksi. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Asiantuntija apunasi

Etsimme sinulle oikean osaajan avuksenne. Tehtävämme on tunnistaa korkeakoulujen osaajat, joten löydämme ketterästi tarvittavaa osaamista niin henkilöstöstä kuin opiskelijoistamme. Tarjoamme myös maksullista asiantuntijatyötä yrityksenne käyttöön.

Tutkimushankkeet ja projektit

Oulun ammattikorkeakoulussa ja Oulun yliopistossa on käynnissä yli 500 tutkimushanketta ja projektia. Autamme yritystänne löytämään tarpeiden mukaiset tutkimus- ja projektiryhmät sekä viemme yrityslähtöisiä tutkimusideoita tutkimusryhmien käsittelyyn. 

IPR-palvelut (Intellectual Property Rights)

Vastaamme korkeakoululähtöisten ideoiden suojaamisesta ja niihin liittyvistä patenttioikeuksista, hallinnoimme korkeakoulujemme patenttisalkkuja ja valvomme niihin liittyviä oikeuksia.

Tutkimus- ja hanketulosten kaupallistaminen

Autamme korkeakoulujemme henkilöstöä ideoiden ja tutkimustulosten kaupallistamisessa. Tarjoamme monipuolista apua ideoiden ja oivallusten jatkokehittämiseen korkeakoulujen resursseja ja yhteistyöverkostoja hyödyntäen.

Toimi näin

1. Ota yhteyttä innovaatiokeskus (a) oamk.fi
2. Kerro tarpeistasi ja ideastasi.
3. Määritetään yhdessä palvelukokonaisuus.
4. Käynnistetään yhteistyö.

Lisää tietoa University Innovation Centrestä löydät myös Oulun yliopiston sivuilta