Muut palvelut

Akraamo

Akraamo

Tarvitsetko apua yrityksesi arjessa tai liiketoimintasi kehittämisessä? Ota yhteyttä Akraamoon, alkutuottajien ja maaseutuyrittäjien monipuoliseen palvelukeskukseen Pohjois-Pohjanmaalla. Välitämme tietoa ja tarjoamme sinulle luonnonvara-alaan liittyviä palveluja.

Innoweek

Innoweek

Oletko jumissa toiminnan kehittämisen suhteen? Onko ideavarastosi kulunut loppuun? Tilaa viikon kestävä Innoweek-projekti, jossa idearikas opiskelijajoukko suunnittelee toiminnan kehittämistä asiantuntijaopettajan johdolla.

Innovaatioseteli

Innovaatioseteli

Business Finlandin innovaatiosetelikokeilussa pienet ja keskisuuret yritykset voivat ostaa asiantuntijapalveluita innovaatiotoimintansa kehittämiseen. Oamkin palvelujen avulla yritys voi kehittää ketterästi tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan sekä liiketoiminnan kasvua ja kansainvälistymistä.

Oamk Dancen tanssikoulu

Oamk Dancen tanssikoulu

Oamk Dancen tanssikoulussa ammattiin opiskelevat tanssinopettajamme harjoittelevat opettamista yhdessä ohjaajiensa eli ammattitaitoisten opettajiemme opastuksella. Oamk Dancen tanssikoulu toimii Linnanmaan kampuksella.

Opiskelijayritykset

Opiskelijayritykset

Oamkissa toimii useita opiskelijoiden pyörittämiä yrityksiä. Opiskelijayritykset tarjoavat palveluitaan mm. suunnittelu- ja tapahtumapalveluissa.

Asiantuntijaluennot

Asiantuntijaluennot

Kaipaatko asiantuntijaa puhumaan yrityksesi tilaisuuteen? Haluatko lisätä henkilöstösi osaamista oman alasi osaajan luennolla? Monialainen henkilöstömme on apunasi.

Musiikkikoulu Johtosävel

Musiikkikoulu Johtosävel

Oamkin musiikkipedagogiopiskelijat tarjoavat laadukasta laulun ja soiton opetusta musiikin harjoituskoulussa. Tarvitsemme eri instrumentteihin eri-ikäisiä harjoitusoppilaita vasta-alkajista edistyneisiin musiikin harrastajiin.

Yritysten toimeksiannot opiskelijoille

Yritysten toimeksiannot opiskelijoille

Oamkin monialaiset opiskelijatiimit ratkovat yritysten, erilaisten organisaatioiden ja yleishyödyllisten yhdistysten toimeksiantoja. Yhteistyöstä opiskelijoidemme kanssa yritys saa uusia ja tuoreita näkökulmia.

Yritysten toimeksiannot konetekniikan opiskelijoille

Yritysten toimeksiannot konetekniikan opiskelijoille

Onko sinulla tai yritykselläsi tuoteidea, mutta ei aikaa tai osaamista sen toteuttamiseen? Koneinsinööriopiskelijoillamme on tietoa ja taitoa suunnitella esimerkiksi robottisovelluksia ja tehostaa yrityksenne toimintaa. Tarjoa opiskelijoille tuotekehitys- tai projektiharjoittelupaikka.

Yrityshautomo

Yrityshautomo

Yrityshautomossa voit hyödyntää osaamistasi ja työllistää itsesi tai selvittää ideasi bisnespotentiaalin. Mikäli et vielä opiskele meillä, pääset mukaan Yrityshautomoon avoimen ammattikorkeakoulumme kautta. Voit hakea mukaan silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii.