Alumnit ovat tärkein sidosryhmämme


Hei meiltä Oamkista valmistunut, tervetuloa mukaan alumnitoimintaamme! Alumnejamme ovat kaikki amk- ja yamk-tutkinnoistamme tai opettajakorkeakoulustamme valmistuneet. Tarjoamme teille mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen ja osaamisen kehittämiseen sekä verkostojen laajentamiseen.

Hae mentorointiohjelmaan 17.11. mennessä

Päivitä alumniyhteystietosi


Elinikäinen kumppanisi työelämän varrella

Elämme jatkuvasti muuttuvassa mailmassa, joten tarjoamme sinulle eri elämäntilainteisiisi sopivia mahdollisuuksia päivittää tietojasi ja taitojasi. Lisäät samalla kilpailukykyäsi työmarkkinoilla ja saat uutta intoa työhösi. Meillä on monipuoliset mahdollisuudet syventää osaamistasi.

Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot

Erikoistumiskoulutukset

Ammatillinen opettajankoulutus

Avoin ammattikorkeakoulu


Vaikuta ja osallistu koulutuksen kehittämiseen

Alumnit ovat tärkein sidosryhmämme ja toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi toimimaan mentorina, pitämään vierailuluentoja, kehittämään koulutusta ja tekemään tki-yhteistyötä.

Jokaisella alumnillamme on tarina kerrottavanaan. Haluaisitko sinä jakaa oman uratarinasi? Ota meihin yhteyttä, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Katso Kaisa Orajärven juttu YouTubesta

Katso Kirsi Saarenheimon juttu YouTubesta

Kuuntele Alumni-podcastia

Rekrytoi opiskelija


Verkostoidu ja osallistu tapahtumiin

Alumnitoimintamme tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden laajentaa verkostojasi ja tavata eri alojen ammattilaisia. Tule mukaan alumnitapahtumiimme ja lisää alumnitietosi myös LinkedIn-ryhmäämme Oamk alumnit.

Otamme alumneihimme yhteyttä neljästi vuodessa uutiskirjeillä, joissa kerromme ajankohtaisista asioista sekä tulevista tapahtumista. Päivitä siis yhteystietosi, niin varmistat, että pysyt ajan tasalla alumneille suunnatuista viesteistä ja tapahtumista!

Haluaisitko järjestää opiskeluryhmäsi kanssa tapaamisen, mutta tarvitset apua yhteyden saamiseksi? Laita meille viesti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja autamme sinua tapaamisen järjestämisessä.

Selaa Oamkin tapahtumia

Siirry Oamkin alumnien LinkedIn-sivulle


Mentorointi

Mentorointiohjelma on tarkoitettu Oamkin opiskelijoille sekä jo jonkin aikaa työelämässä vaikuttaneille ammattilaisille!

Etsimme mentoreiksi alumneja, yrittäjiä ja muita kokeneita työelämäkonkareita välittämään kokemuksiaan tulevaisuuden tekijöille. Mentorointi tarjoaa mahdollisuuden vahvistaa omia ohjaustaitojaan, reflektoida omaa osaamistaan ja uraansa sekä verkostoitua tulevaisuuden tekijöiden kanssa. Tulet varmasti oppimaan matkan varrella itsestäsikin jotain uutta!

Haku syksyllä alkavaan mentoriohjelmaan on auki 16.10.–17.11.2023.

Hae rohkeasti mukaan ja tartu mahdollisuuteen kehittää itseäsi! 

Lue lisää mentorointiohjelmasta ja hae mentoriksi!

Mentorointiohjelma auttoi urapolun kirkastamisessa

Mentorin tuella yrittäjyyden alkuun


Alumnineuvottelukunta

Keväällä 2022 perustetun alumnineuvottelukuntamme tehtävänä on muun muassa tuoda työelämän näkemyksiä toimintamme kehittämiseen. Kahdesti vuodessa kokoontuvan neuvottelukunnan jäsenet ovat eri koulutusaloilta valmistuneita alumnejamme, jotka ovat omassa organisaatiossaan johtajina tai suunnittelu- ja kehitystehtävissä.

Alumnineuvottelukunnan 2022–2023 jäsenet


 

Vuoden alumnit 2023

Valitsemme joka vuosi Vuoden alumnin, joka on toiminnallaan luonut positiivista kuvaa ammattikorkeakoulustamme. Vuoden alumni on edustustehtävä, joten kutsumme hänet seuraavan vuoden ajan kunniavieraana tilaisuuksiimme. Hän voi olla mukana opiskelija- ja alumnirekrytoinnissa sekä lehtijutuissa. Vuoden alumni toimii korkeakoulumme edustajana.

Suomalaisen vaatebrändi Nakoa Oy:n perustajat Annika Sorvari, Noora Turpeinen ja Johanna Sorvari on valittu Oulun ammattikorkeakoulun vuoden 2023 alumneiksi. 

Kaikki yrittäjistä ovat valmistuneet Oamkista liiketalouden tradenomeiksi, mutta suuntautuneet opinnoissaan eri asioihin. Johanna jatkoi ensimmäisen vuoden jälkeen Terwa-akatemiaan opiskelemaan yrittäjyyttä, kun taas Noora suuntautui opinnoissaan taloushallintoon. Molemmat valmistuivat vuonna 2018. Annika puolestaan on opiskellut henkilöstöosaamista ja johtamista. Hän suoritti opintonsa monimuotototeutuksessa ja valmistui 2019. Noora on suorittanut Oamkissa myöhemmin myös palveluliiketoiminnan kehittämisen YAMK-tutkinnon.

– Valinta tuli yllätyksenä, mutta onhan se aivan ihana juttu, Annika sanoo.

– Tuntuu tosi hyvältä saada tunnustusta siitä työstä, jota olemme yhdessä tehneet viedäksemme muotialaa eteenpäin, Noora lisää.

 


 

Aiemmat vuoden alumnit

Vuoden alumni 2021: Ari Ehrola
Vuoden alumni 2020: Hannu Laukkanen, Emma Pakanen ja Jenni Santaniemi
Vuoden alumni 2019: Karoliina Korhonen
Vuoden alumni 2018: Kari Kokko
Vuoden alumni 2017: Ville Mankkinen
Vuoden alumni 2016: Liisa Kontturi-Paasikko
Vuoden alumni 2015: Asmo Saloranta
Vuoden alumni 2014: Mikko Sortti
Vuoden alumni 2013: Rita Porkka
Vuoden alumni 2012: Joni Pakanen
Vuoden alumni 2011: Teemu Vähä
Vuoden alumni 2010: Tony Manninen
Vuoden alumni 2009: Sanna Hirvaskari

 


Yhteystiedot

Rinne Anna
Koordinaattori, Viestintä
040 8263083