Työelämäläheisen oppimisen kehittäminen sosiaali- ja terveysalalla Oamkissa -seminaari 23.2.

Julkaistu: 26.1.2023 klo 13:01 Tulevat tapahtumat

Tervetuloa Työelämäläheisen oppimisen kehittäminen sosiaali- ja terveysalalla Oamkissa -seminaariin!

Tilaisuudessa luodaan puheenvuorojen ja paneelikeskustelun kautta katsaus työelämäläheisiin oppimisympäristöihin ja hybriditoteutuksiin sosiaali- ja terveysalalla. Tule saamaan uusia oivalluksia ja vaihtamaan kokemuksia! 

Tilaisuus järjestetään to 23.2. klo 11.30–14, ja tilaisuuteen voi osallistua sosiaali- ja terveysalan kampuksella Kontinkankaalla (tila Lou_E1226) tai Zoomin kautta. Ilmoittaudu mukaan! 

Ohjelma: 

klo 11.30 kahvitarjoilu
klo 12 Tervetulosanat
Puheenvuorot:
-Työelämäläheiset oppimisympäristöt, HOPEDI-hanke
-Toimintaterapian opiskelijoiden etäohjauksen harjoittelu Oulunkaaren Seniorikamarin, Arctic Connectin ja Lapin amk:n yhteistyössä. Pirjo Lappalainen, Oamk
-Simulaatio-opetus, videoesittely, Pia Hyvämäki, Oamk
-KulttuuriOsaaja-hanke: Maahanmuuttajataustaisten sairaanhoitajien integraation tukeminen verkostoitumisen, VR-simulaatioiden ja MOOC-koulutusten avulla. Paula Kotivesi, Oamk
-Paneelikeskustelu: Keskustelun teemoina ovat mm. hybridityö ja hybridioppiminen sekä työelämän muutokset sosiaali- ja terveysalalla.
klo 14 Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu mukaan 22.2. mennessä! 

Tilaisuuden järjestää Oulun ammattikorkeakoulun HOPEDI-hanke. Hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.