Kasvuyrittäjäksi Oamkista

Julkaistu: 1.2.2023 klo 08:54 Ammattikorkeakoulu tiedottaa

Oamkissa edistetään yrittäjyyttä ja innovaatiotoimintaa opiskelijoiden keskuudessa. Kasvuyrittäjyyteenkin on omat tukimuotonsa. Opinnot ovat oiva aika lähteä työstämään liikeideaa sillä tukea, tiloja, rahoitusta ja testiympäristöjä on, tiimiläisistä ja asiakkaista puhumattakaan.  

Rahoitusta liikeidean testaamiseen 

Opiskelijoille on tarjolla idean testaamiseen ja pilotointiin tarkoitettu Proof-of-Concept (PoC) -rahoitus jota on saatavilla jopa 5000€ liikeideaa kohden. PoC-rahoitusta voidaan hakea vain ideavaiheeseen – jo perustetut yritykset eivät ole PoC-rahoituksen piirissä. Rahoitusta on mahdollista saada ostopalveluihin, materiaalihankintoihin sekä matkoihin. Oamkin henkilöstö voi kohdentaa PoC-rahaa työaikaan. 

Rahoituksen myöntämiskriteerit: 

  • Kyseessä on uudenlainen konsepti, jota täytyy testata 
  • Onnistuessaan hankkeesta syntyy työllistävää ja kasvuhakuista uutta liiketoimintaa 
  • Kohteena on oululaisessa oppilaitoksessa opiskeleva henkilö/tiimi tai oppilaitokseen virka- tai työsuhteessa oleva henkilö 
  • Perustetuille yrityksille tukea ei voida myöntää 

Yritysideoita testaavat tiimit/henkilöt voivat hyödyntää Oulun ammattikorkeakoulun, Oulun yliopiston ja BusinessOulun palveluita. 

Täytä PoC-hakemus täällä

Toimisto ja co-work tilat yrittäjyydestä kiinnostuneille 

Kampuksella on tarjolla toimistotilaa ja co-work tilaa yrittäjyysaihion kehittämistä varten. Ota yhteyttä meihin niin esittelemme sinulle tilavaihtoehdot! 

Tapahtumia Business Cornerissa 

Järjestämme lukuisia tapahtumia joissa voit oppia yrityksen kehittämisestä, liikeideoiden testaamisesta, tiiminrakentamisesta ja verkostoitumisesta. 

Mentorointiohjelma 

Yhdistämme kasvuyrittäjyydestä kiinnostuneet joko yrittäjiin tai ammattilaisiin joiden kanssa voi rakentaa ja kehittää yrittäjäidentiteettiä ja saada eväitä tulevaisuuteen. Mentorointiohjelmassa pääset miettimään miten toteuttaisit omia yrittäjän haaveitasi. Mentorointiohjelman haku avataan Helmikuun aikana. 

Tilaa kasvuyrittäjyyden uutiskirje ja pysy kartalla tulevista tapahtumista ja palveluista!

Uutiskirjeen tilaus täältä

Ole yhteyksissä mikäli kasvuyrittäjyys kiinnostaa ja voin olla avuksi!
 
Anne Sorvari
Kehittämispäällikkö
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
050 911 6999