Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.
Oulun ammattikorkeakoulu :: Hankkeet ja yhteistyö

Hankkeet ja yhteistyö

Ammatillinen opettajakorkeakoulu on aktiivinen yhteistyökumppani. Autamme innovatiivisten ratkaisujen löytämisessä ja laadun parantamisessa. Kehitämme ammatillista koulutusta useissa hankkeissa. Hankkeet toteutetaan laajoissa korkeakoulu- ja toisen asteen yhteistyöverkostoissa.

Koulutuskalenteristamme löydät myös hankkeissa toteutettavat koulutukset »

Korkeakoulupedagogiikka

KOPE-hanke on hallituksen kärkihanke, jonka tavoitteena on korkeakoulupedagogisen yhteistyön rakentaminen maamme korkeakoulujen…
parasta_osaamista_logo.jpg

Parasta osaamista

Parasta osaamista -hankkeen avulla tuetaan opetus- ja ohjaushenkilöstön työ- ja toimintatapojen uudistumista toimintaympäristön ja lainsäädännön muuttuessa. 
Toteemi__slogan_FI_4v_allekirjoitus.jpg

Toteemi

Toteemi - työstä oppimassa, työhön -hankkeen tavoitteena on tutkia ja kehittää käytännönläheisiä malleja työn ja korkeakouluopintojen yhdistämiseen.

työpedapieni.jpgTyöelämäpedagogiikka korkeakoulutuksessa

Työelämäpedagogiikka korkeakoulutuksessa –hanke tuo entistä vahvemmin työelämänäkökulmaa koulutukseen. Hankkeessa kehitetään toimintamalleja, joissa korkeakoulut ja työelämä yhdessä luovat oppimisympäristöjä teorian ja käytännön yhdistämiseksi. 

verme2_logo.png

Verme 2

Verme 2 - Vertaisryhmämentorointi osaamisen ja yhteisöllisyyden tukena -hankkeen tavoitteena on uudistaa opettajien perus-, perehdyttämis- ja täydennyskoulutuksen käytänteitä. Erityisesti tavoitteena on tukea työhön siirtymässä olevia opettajia työelämään siirtymisen vaiheessa.
OPEKE_logo_200px.png

OPEKE

OPEKE - Ammatillisen opettajankoulutuksen uudistaminen -hanke on valtakunnallinen kehittämishanke, jossa kehitetään ja uudistetaan ammatillista opettajankoulutusta kokonaisuutena. Hankkeessa vahvistetaan opettajankoulutuksen aktiivista, tutkivaa ja kehittävää roolia suhteessa oppilaitoksiin ja opettajaksi opiskeleviin.

Tutustu ammatillisen opettajakorkeakoulun hankkeisiin »

Muuta tutkimus- ja kehitystyötä

TKI-toiminnan muita painopistealueita ovat osaamisperusteinen ammattipedagogiikka, ammatillisen kasvun uudet oppimisympäristöt, videopedagogiikka, koulutusteknologia, seikkailupedagogiikka, yrittäjyyskasvatus, näyttötutkinnot, nuorisotakuu, ammatillinen oppiminen, osaamisen ja sen arviointi, ammatillisen opettajan ja opiskelijan toimintakulttuuri, ohjaus ja työyhteisöt sekä opintopsykologiatoiminta.

Ota yhteyttä!

Koulutus- ja tkijohtaja 
Asko Karjalainen
050 563 7409
asko.karjalainen@oamk.fi 

Täydennyskoulutus- ja kehittämispalveluiden tiimipäällikkö 
Erja Kotimäki
050 588 4871
erja.kotimaki@oamk.fi