Haluatko lahjoittaa stipendin ansioituneelle opiskelijalle? Lue lisää 

Koulutus

Koulutus ja hakeminen

Hae tekniikan YAMK-koulutuksiin

Meillä on syksyn yhteishaussa tarjolla kolme tekniikan alan YAMK-tutkintoa: Autoala, Hitsausala sekä Talotekniikka. YAMK-koulutukset toteutetaan pääosin verkko-opintoina työn ohessa. 
Hakuaika 4.–18.9.2019.

Lue lisää »

 

 

Tutkimus ja kehitys

Potilaan kuljetus vene- ja ilmatyynykalustolla

Ensihoitajaopiskelijat tekivät projektiopintoina selvityksen Rajavartiolaitoksen vene- ja ilmatyynyaluskaluston soveltumisesta potilaan kuljettamiseen. Tuloksena syntyi raportti, jossa käsiteltiin mm. potilaan kuljettamisen kriteereitä. 
Lue lisää ePookista »

Palvelut

Innovaatiosetelillä Oamkin asiantuntijapalveluita

Innovaatiosetelillä uutta osaamista yrityksiin

Olemme mukana Business Finlandin innovaatiosetelikokeilussa, jossa pienet ja keskisuuret yritykset voivat ostaa korkeakouluilta asiantuntijapalveluita innovaatiotoimintansa kehittämiseen. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!
Lue lisää »

Ajankohtaista

Kaikki
Koulutus Tutkimus ja kehitys Palvelut

Saamelaisten sosiaali- ja terveyspalveluihin kehitetään kulttuurisensitiivistä täydennyskoulutusta

20.03.23

Lapin ja Oulun ammattikorkeakoulut yhdessä DIAK ammattikorkeakoulun kanssa vastaavat saamelaisten sosiaali- ja terveyspalveluiden kulttuurisensitiivisyyden osaamistarpeeseen.

Oamkin uudistunut yhteiskuntavastuuraportti korostaa tekojen vaikuttavuutta

03.03.23

Oulun ammattikorkeakoulun yhteiskuntavastuuraportti 2022 on julkaistu. Oamkin yhteiskuntavastuullisuuden tavoitteena on, että koulutus, TKI-toiminta ja kampusarki ovat kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia. Tavoitteena on varmistaa, että Oamkin toiminnan vaikuttavuus Pohjois-Suomeen ja koko… Lue lisää

Kela on lähettänyt maksumuistutuksen maksamattomasta terveydenhoitomaksusta noin 56 000 opiskelijalle

24.02.23

Kela on lähettänyt maksumuistutuksen maksamattomasta terveydenhoitomaksusta noin 56 000 opiskelijalle
Korkeakouluopiskelija saa Kelasta maksumuistutuksen, jos hän suorittaa tutkintoa ja on ilmoittautunut läsnä olevaksi viimeistään 31.1.2023, mutta ei ole maksanut terveydenhoitomaksua eräp… Lue lisää